HomeNieuwsAngelina Jolie verdedigt castingproces van nieuwe film

Angelina Jolie verdedigt castingproces van nieuwe film

Angelina Jolie ligt onder vuur voor de audities van haar nieuwe film. Kwatongen beweren dat de 42-jarige Amerikaanse Cambodiaanse kinderen heeft geëxploiteerd om een geschikte, jonge hoofdactrice te vinden.

Het gaat over de film ‘First They Killed My Father’. Onder meer Vanity Fair schrijft dat medewerkers van de Hollywoodster geld gegeven hebben aan arme kinderen. Vervolgens vroegen ze waar ze het voor wilden gebruiken en pakten ze het geld weer af. Hun reactie werd gezien als een soort acteeroefening.

“Ik ben van streek”

De voormalige wederhelft van Brad Pitt ontkent de beschuldigingen ten stelligste. “Ik ben van streek. Het gaat om een scène uit de film, niet om een levensecht scenario”, reageert Jolie in The Huffington Post. “De suggestie dat echt geld afgepakt wordt van een kind is onwaar en kwetsend. Ik zou zelf ontzettend boos zijn moest dat het geval zijn.”

‘First They Killed My Father’ is gebaseerd op het gelijknamige boek. Daarin beschrijft Loung Ung haar tijd als kind onder het bewind van de Rode Khmer van Pol Pot.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels