HomeNieuwsActualiteitBestelwagen ingereden op terras Brussel: voertuig aangetroffen in Sint-Joost-ten-Node

Bestelwagen ingereden op terras Brussel: voertuig aangetroffen in Sint-Joost-ten-Node

De bestelwagen waarmee een persoon vrijdagmiddag was ingereden op twee terrassen in het centrum van Brussel, is aangetroffen in de Middaglijnstraat in Sint-Joost-ten-Node. Dat meldt de Brusselse politie. De ontmijningsdienst van het leger, DOVO, is ter plaatse om het voertuig te onderzoeken. De bestuurder is momenteel nog steeds spoorloos.

Het incident vond vrijdagmiddag net voor 13.00 uur plaats in de Sint-Michielsstraat, een zijstraat van de Nieuwstraat. Daar reed de bestuurder van een witte bestelwagen aan hoge snelheid in op de terrassen van de snackbar ’City Pizza’ en de taverne ’Le Corbeau’, om er vervolgens met de bestelwagen vandoor te gaan.

Bij het incident raakten zes personen gewond, maar het gaat slechts om lichte verwondingen. Geen van hen moest overgebracht worden naar het ziekenhuis.

De politie stelde ter plaatse een perimeter in en zette onder meer een helikopter in om de bestuurder op te sporen. De witte bestelwagen werd uiteindelijk teruggevonden in Sint-Joost-ten-Node maar van de bestuurder is nog geen spoor. Over zijn eventuele motieven bestaat nog geen duidelijkheid.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/algemeen/bestelwagen-ingereden-op-terras-brussel-voertuig-aangetroffen-sint-joost-ten-node

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels