HomeNieuwsEntertainmentMaak kennis met Julia Sinning (24), Miss Nederland 2021: "Een prachtige, pure...

Maak kennis met Julia Sinning (24), Miss Nederland 2021: “Een prachtige, pure vrouw” (foto’s)

Zondagavond werd in Nederland bepaald wie het felbegeerde kroontje én de titel ‘Miss Nederland 2021’ zou mogen ontvangen.

Dat werd uiteindelijk ene Julia Sinning, een 24-jarige dame uit Amsterdam. Momenteel volgt ze nog een opleiding aan de ‘Film Actors Academy’, dit even geheel terzijde.

De jury was alleszins meer dan lovend over de winnares. “Een prachtige, pure vrouw die zichzelf durft te laten zien. Ze is een Miss van deze tijd: een lekkere stoere meid die uit haar comfortzone durft te stappen en een breed publiek kan aanspreken”, lezen we op AD.nl.

32.200 volgers

Ook op Instagram is de dame behoorlijk geliefd. Met zo’n 32.200 volgers doet ze het namelijk niet slecht op het populaire sociale netwerk. Naar eigen zeggen wil ze het ‘perfecte plaatje’ veranderen. “Als perfectionist heb ik lang naar mijn eigen perfecties gestreefd. Ik heb mezelf moeten blijven bewijzen en ik moest blijven presteren waardoor ik enorm veel druk op mezelf heb gelegd. Wat ik deed, was nooit goed genoeg. Ikzelf was nooit goed genoeg. Niks was goed genoeg”, lezen we verder nog. Hoog tijd, denken we dan, om even een overzichtje te tonen van wat ze zoal deelt met haar trouwe fans.

Foto: Instagram – Bron: AD.nl

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels