HomeNieuwsBizarOEF. Celebrations lanceert Bounty-loze dozen

OEF. Celebrations lanceert Bounty-loze dozen

Een doos Celebrations krijgen is altijd een beetje een vergiftigd geschenk. In een schamele 24 uur schrok je ongetwijfeld alle Twixen en Snickers naar binnen, om dan nog de rest van de maand een halflege doos vol Galaxy Caramels en Bounty’s te stockeren. De karamelsnoepjes krijg je vaak nog kwijt, maar de Bounty’s? Die zijn gedoemd om te beschimmelen. Tot nu, want Celebrations brengt dozen op de markt zonder de alom gehate kokosnootreep.

Celebrations heeft eindelijk geluisterd naar zijn publiek en lanceert dozen zonder Bounty’s. Een langverwachte beslissing, want de kokosnootreep is al jarenlang de twistappel van de snoepdoos. Heel soms krijg je die chocoladereep nog kwijt aan die ene weirdo in je vriendengroep die de Bounty lust. Veel vaker wordt de reep met lange tanden verorberd, na ruzies over wie «alle lekkere snoepen opat».

In een enquête onder 2.000 Britse snoepers bleek alvast dat 39% van de Britten voor het schrappen van de Bounty is. 18% geeft toe dat ze zich geïrriteerd voelen als ze een Celebrations-doos openen en enkel nog Bounty’s zien liggen, 58% zou erover ruzie maken met zijn familie.

Enkel in VK

Celebrations krijgen daarom nu ook een ‘No Bounty’-editie, zonder de Bounty erin. Het slechte nieuws? Op dit moment is de speciale Celebrations-doos enkel beschikbaar in bepaalde Tesco-supermarkten in het Verenigd Koninkrijk. We kunnen enkel duimen dat de anti-Bounty-brigade zo’n sterke indruk nalaat dat de doos ook tot bij ons komt.

Instagram CkffeqOOChL


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/oef-celebrations-lanceert-bounty-loze-dozen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels