HomeNieuwsVideoMontage van crashes gaat viraal: “Dit is hoe je het dus niet...

Montage van crashes gaat viraal: “Dit is hoe je het dus niet doet op de openbare weg” (video)

Een pak idioten op de openbare weg, niet alleen bij ons, maar ook blijkbaar in de Verenigde Staten en Canada. Een YouTube-kanaal heeft een compilatie op het internet gegooid waarin de spectaculairste, domste en ronduit gevaarlijkste crashes van 2023 te zien zijn.

”Geniet van je dag met enkele crashes”, zo plaatst YouTube-kanaal ‘Dashcam Lessons’ in een reactie onder de video. Het filmpje, ondertussen op enkele dagen tijd bijna 200.000 keer bekeken, is een compilatie van intense en bizarre momenten op de openbare weg. De beelden zijn een mix van video’s van bewakingscamera’s, dashcams en autocamera’s.

Snelheidsduivels

Ook snelheidsduivels die een loopje nemen met de wet komen aan bod en die krijgen meer dan eens te maken met zogenaamde ‘instant karma’. De kijkers op YouTube vinden het best allemaal amusant. “Het is ongelooflijk om zien hoe weinig mensen rekening houden met hun directe omgeving. Hoeveel van deze crashes konden ontweken worden door gewoon een klein beetje extra oplettendheid?”, vraagt iemand zich af.

Foto: YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Andere Video Artikels