HomeNieuwsVideo83-jarige oma geniet van 37-jarige toyboy: “De beste seks van mijn leven!”...

83-jarige oma geniet van 37-jarige toyboy: “De beste seks van mijn leven!” (video)

Enkele jaren terug ging dit tweetal al eens viraal toen ze in een druk bekeken televisieshow de liefde verklaarden aan mekaar. Vandaag zijn ze drie jaar samen. Hij is nu 37 jaar oud, zij 83, en naar eigen zeggen is de seks nog nooit zo goed geweest.

Een grootmoeder heeft de beste seks van haar leven met haar toyboy, zo vertelde ze zelf tijdens het vieren van hun driejarig samenzijn. Iris Jones is 83 jaar oud en beleeft hoogdagen met de 37-jarige Mohamed Ahmed Ibriham. Hun vlammetje lijkt allesbehalve gedoofd en critici krijgen daarmee lik op stuk, want velen dachten dat de relatie een kort leven was beschoren. Niets is minder waar. Het koppel geeft zelf aan stapelverliefd op elkaar te zijn. En ook fysiek valt er naar verluidt niet te klagen.

Hondjes

Iris Jones bekende in een interview dat ze het ongelooflijk prettig vindt “op z’n hondjes”. “Ik had niet verwacht dat ik op mijn 83ste de beste seks van mijn leven zou hebben, maar je hoort me niet klagen. Mohamed houdt me jong, zéker tussen de lakens.” Dat hij het wel met de nodige voorzichtigheid moet aanpakken, dat geeft ze in één adem ook aan: “Mijn huid is heel dun, dus hij moet me zachtjes behandelen. Het kan soms pijnlijk zijn, maar we hebben dat dus opgelost door het op z’n hondjes te doen.”

Foto: Facebook

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Andere Video Artikels