HomeNieuwsPrimark gaat in zee met bekende modeontwerper

Primark gaat in zee met bekende modeontwerper

Primark heeft voor het eerst een gastontwerper aangenomen. Henry Holland, bekend van het merk ‘House of Holland’, is de uitverkorene. 

Lowbudgetketen Primark gaat Henry Holland aan de loonlijst toevoegen. Het is de eerste keer dat het Ierse bedrijf een gastontwerper betaalt om een collectie te ontwerpen. Grote ketens zoals H&M doen dit al jaren.

Toch is het niet de grootste investering die Primark maakt. De collectie die Henry Holland ontworpen heeft, bestaat uit slechts vier shoppingtasjes met een kleurrijke print. “We wilden iets maken dat het DNA van zowel Primark als dat van Henry Holland samenvoegt,” vertelt de ontwerper. “De drie grote pijlers voor de collectie zijn kleur, drukwerk en slogans.” Voorlopig zijn de tassen enkel verkrijgbaar in de Primark-winkels in het Verenigd Koninkrijk.

House of Holland

Henry Holland is een 38-jarige ontwerper uit Manchester. De Brit verwierf bekendheid met zijn T-shirts met de slogan “I’ll tell you who’s boss, Kate Moss” in het begin van de jaren 2000. Holland genoot zijn opleiding aan de London College of Communication.

Het bericht Primark gaat in zee met bekende modeontwerper verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels