HomeNieuwsMeisje (15) verkracht in park door man die vroeg of hij haar...

Meisje (15) verkracht in park door man die vroeg of hij haar telefoon mocht gebruiken

Een Brits meisje is zondagavond verkracht in een park. De dader vroeg of ze haar telefoon even mocht lenen en wandelde met haar naar een afgezonderde plek.

Het vreselijke tafereel speelde zich af in Chadderton Hall Park, een park in de Engelse plaats Oldham. Zondagavond rond 21 uur wandelde een 15-jarig meisje daar rond, toen een onbekende man haar vroeg of hij haar telefoon even kon gebruiken. Ze stemde daarmee in en volgde de man terwijl hij met haar telefoon naar de rivier wandelde. Daar verkrachtte hij haar.

Dertiger

De politie is nog steeds op zoek naar de dader. Volgens het meisje gaat het om een dertiger met bruine ogen en kort donker haar. Hij droeg een donkere T-shirt met witte letters op. “Dit was een laffe aanval op een jong meisje. Onze gedachten zijn bij haar terwijl ze steun krijgt van specialisten. Mocht je toevallig in de buurt geweest zijn rond het moment van de feiten en een onbekende persoon gezien te hebben, laat het ons dan onmiddellijk weten”, klinkt het in Manchester Evening News.

Het bericht Meisje (15) verkracht in park door man die vroeg of hij haar telefoon mocht gebruiken verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels