Connect with us

Zita

Influencer krijgt bakken kritiek over zich heen na leugen over luxueuze vlucht

Nieuws

Influencer krijgt bakken kritiek over zich heen na leugen over luxueuze vlucht

Instagraminfluencer Océane El Himer (27) ligt onder vuur nadat ze betrapt werd op een leugen. El Himer deelde op sociale media een luxueuze foto van zichzelf op een vlucht van Dubai naar Monaco waarop ze deed blijken dat ze in eerste klasse reisde. Later deelde een medepassagier echter een foto waarin ze duidelijk in tweede klasse zat. De influencer reageerde in een post op Snapchat: «Ik ben niet het type meisje dat haar geld graag laat zien.»

Franse Influencer Océane El Himer plaatste op 23 mei een glamoureuze foto op Instagram waarop ze deed blijken dat ze in eerste klasse reisde naar Monaco. El Himer’s realiteit was echter iets minder luxueus: de 27-jarige influencer zat in de minder dure tweede klasse. Een medepassagier zag het allemaal gebeuren en besloot om haar leugen aan de wereld te onthullen. Een foto waarop de influencer in economy zat, werd gretig gedeeld op sociale media.

Kritiek

El Himer kreeg bakken kritiek over zich heen, omdat ze de feiten verdraaid zou hebben. Haar levensstijl zou dus niet zo luxueus zijn als wat ze op Instagram doet blijken.


De influencer verdedigde zichzelf in een post op Snapchat: «Ik schaam me er niet voor dat ik in tweede klasse reisde.» Vervolgens legde El Himer uit dat ze meerdere vluchten moest nemen om in het zuiden te geraken, waaronder één tweede klasse vlucht. «Ik ben niet het type meisje dat haar geld graag laat zien.»

Meer in Nieuws

To Top