HomeNieuwsEntertainmentWOW. Zo zag de knappe zanger van Måneskin er vroeger uit (foto’s)

WOW. Zo zag de knappe zanger van Måneskin er vroeger uit (foto’s)

Damiano David, de zanger van de Italiaanse groep Måneskin, staat bekend om zijn opvallende looks. De winnaar van het Eurovisiesongfestival hult zich steevast in strakke lederen outfits en met zijn zwoele oogmake-up weet hij talloze harten te veroveren. Toch was de 22-jarige zanger niet altijd zo’n extravagante verschijning. Op TikTok gaan verschillende video’s viraal waarin de Italiaan in zijn jonge jaren te zien is. Wat een verschil!

Måneskin werd opgericht in 2016, toen Damiano nog maar 17 was. Op 5 jaar tijd heeft de frontman een heuse transformatie ondergaan. Fans delen dan ook graag video’s en foto’s uit de oude doos op TikTok en Instagram waar er nog geen tatoeages of eyeliner te bespeuren vallen. Je zou hem bijna niet herkennen!







Lokerse Feesten

Måneskin komt op 5 augustus trouwens naar ons land voor een optreden op de Lokerse Feesten. Wie de knappe zanger in het echt wilt bewonderen, is er echter aan voor de moeite. De tickets waren op minder dan 1 minuut uitverkocht.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/wow-zo-zag-de-knappe-zanger-van-maneskin-er-vroeger-uit-fotos

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels