HomeNieuwsEntertainmentSven de Leijer opnieuw papa geworden, jaar nadat hij kindje verloor: «Ouders...

Sven de Leijer opnieuw papa geworden, jaar nadat hij kindje verloor: «Ouders en zoon stellen het goed»

Presentator Sven de Leijer is vader geworden van een jongetje. Het nieuws komt er een jaar nadat zijn partner en hij hun ongeboren zoontje verloren.

Heuglijk nieuws voor Sven de Leijer en zijn vriendin. Het koppel heeft een zoontje verwelkomd dat luistert naar de naam Leo. «Ouders en zoon stellen het goed», klinkt het. Bijgevolg wordt de 43-jarige presentator vervangen door Philippe Geubels in ‘Vrede op aarde’, een eindejaarsprogramma dat vanaf zaterdag 24 december te zien is op Eén.

Omgekeerde gang van zaken

Vorig jaar verloor het koppel hun zoontje Bob. Daarover vertelde Sven eerder dit jaar dat dat verlies onmetelijk zwaar was. «Ik ben er fier op hoe mijn lief en ik erin slagen om ons hoofd niet de hele tijd te laten hangen. Het vertrouwen in het leven is even zoek. Het is de omgekeerde gang van zaken. Toen mijn vader overleed was dat veel te vroeg en pijnlijk, maar het was anders. In de juiste volgorde. Bij mijn zoontje blijf ik het verschrikkelijk vinden», zei hij in Dag Allemaal.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/sven-de-leijer-opnieuw-papa-geworden-jaar-nadat-hij-kindje-verloor-ouders-en-zoon-stellen-het-goed

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels