HomeNieuwsEntertainmentStaf Coppens belandt in ziekenhuis na pijnlijk incident: «Veel beterschap!»

Staf Coppens belandt in ziekenhuis na pijnlijk incident: «Veel beterschap!»

Presentator Staf Coppens heeft zijn achillespees gescheurd. Dat gebeurde tijdens een spelletje squash. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis en moest vandaag onder het mes.

Sinds een jaar woont Staf Coppens met zijn gezin in Zweden, maar de afgelopen week kwam hij even terug naar België voor opnames van het programma ‘De code van Coppens’. Nu hij hier toch was, ging hij even squashen met zijn oudere broer Maarten. Daarbij scheurde hij echter zijn achillespees.

Operatie goed gegaan

De 40-jarige presentator werd intussen succesvol geopereerd. Hij deelde een foto vanuit het ziekenhuis. «Even in België, en als het dan even kan snel een spelletje squash met Maarten Coppens. Laat duidelijk zijn dat ik aan de winnende hand was: 6-4. Tot de achillespees knak zei. De operatie is goed gelukt, oef», schrijft hij op Instagram.

Steun

Zijn volgers steken hem een hart onder de riem. «Auw pijnlijk! Veel beterschap!», «Ai ai toch. Hopelijk kom je er snel weer bovenop», «Oh nee, goed herstel», lezen we onder meer on de reacties.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/staf-coppens-belandt-ziekenhuis-na-pijnlijk-incident-veel-beterschap

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels