Vind ons op

Zita

Cath Luyten neemt spontaan een frisse duik en overtuigt Wim Lybaert: “Wees blij dat ik mijn lingerie nog aanhoud” (video)

Entertainment

Cath Luyten neemt spontaan een frisse duik en overtuigt Wim Lybaert: “Wees blij dat ik mijn lingerie nog aanhoud” (video)

Helaas… Aan het geweldige programma ‘De Columbus’ is zondagavond een einde gekomen.

Net als élke voorafgaande aflevering, was het ook nu weer genieten. En voor de laatste trip nam Cath Luyten plaats in de (intussen iconische) bus.

De bestemming? ‘Chili’. Maar ’t werd uiteindelijk een tocht door het fabelachtige Zwitserland. “Eigenlijk had ik nooit willen arriveren in Chili en eeuwig willen blijven rondtuffen met Wim Lybaert en zijn #columbus! Dank aan de beste, meest empathische buschauffeur en reisgezel voor deze wonderlijke trip. En ook aan ’t fenomenaal ploegje dat erachter zit. Zo is ’t niet moeilijk om optimist te zijn ❤️”, laat Cath vandaag op Instagram weten.

“Wees blij dat ik mijn lingerie nog aanhoud”

Op Facebook pakte ‘Eén’ dan weer uit met een leuk fragment uit de aflevering. Daarop zien we hoe Cath Luyten haast staat te springen om in koud water te duiken. Wim? Die moet nog een beetje overtuigd worden.

“Wees blij dat ik mijn lingerie nog aanhoud”, aldus Cath. “Het is gewoon gletsjerwater”, reageert Wim in paniek wanneer hij voelt hoe koud het water is. Kijk maar, en check zeker ook de volledige aflevering. ’t Was weer de moeite!


Foto still Één Facebook

Meer in Entertainment

To Top