HomeNieuwsEntertainmentSelena Gomez oogst lof omdat ze buik niet intrekt tijdens selfie: «Bedankt...

Selena Gomez oogst lof omdat ze buik niet intrekt tijdens selfie: «Bedankt om ‘echt’ te zijn!» (video)

De Amerikaanse zangeres Selena Gomez heeft een filmpje gedeeld waarin ze in badpak poseert zonder daarbij een ‘perfecte’ pose aan te nemen. «Je bent zo’n grote inspiratie», klinkt het bij haar volgers.

In het filmpje zien we hoe de 30-jarige actrice op een jacht geniet van haar vakantie in Italië. Ze maakt een filmpje van zichzelf in badpak en zegt de woorden na van een audio-opname die wel vaker ‘nagespeeld’ wordt op TikTok. «Trek je buik in», klinkt het in de opname. Waarop Selena nazegt: «Ik trek mijn buik niet in. Echte buiken zijn weer in, oké?», luidt het.

Bewondering

Het filmpje werd inmiddels al meer dan 10 miljoen keer bekeken. Haar volgers prijzen haar om haar moed. «Je goed in je vel voelen, maakt je erg mooi. Meer van dit», «Daarom houden we van je!», «Bedankt om ‘echt’ te zijn!», en «Je bent zo’n grote inspiratie. Je blijft jezelf en dat is knap om te zien», wordt er gereageerd.

@selenagomez

Vaca self

♬ original sound – unwinewithtashak

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/selena-gomez-oogst-lof-omdat-ze-buik-niet-intrekt-tijdens-selfie-bedankt-om-echt-te-zijn-video

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
31.6 ° C
33.2 °
29.9 °
23 %
3.1kmh
0 %
za
34 °
zo
34 °
ma
24 °
di
30 °
wo
27 °

Populaire Artikels