HomeNieuwsEntertainmentBritt Van Marsenille in alle stilte getrouwd: «Daar gaan we dan» (foto)

Britt Van Marsenille in alle stilte getrouwd: «Daar gaan we dan» (foto)

‘Factcheckers’-presentatrice Britt Van Marsenille is enkele maanden geleden stiekem in het huwelijksbootje gestapt. Dat maakte ze bekend op Instagram.

Heuglijk nieuws uit medialand! Britt Van Marsenille en Frederik Claes mogen zich voortaan officieel vrouw en man noemen. Het koppel gaf elkaar enkele maanden geleden het jawoord, maar pas vandaag onthulde ze dat nieuws. «En hopla, daar gaan we dan… Sinds enkele maanden gaan we officieel hand in hand door het leven. Mi amor, mi vida, mi todo. Ge zijt de schoonste samenloop van omstandigheden», schrijft ze op Instagram.

Felicitaties

Haar volgers zijn uiteraard erg blij voor hen. «Fantastisch! Alle liefde en geluk voor jullie», «Hartelijk gefeliciteerd!», en «Prachtig koppel! Geniet van elkaar en we wensen jullie alle geluk toe», klinkt het onder meer in de reacties.

Zoontje

Britt en Frederik vormen al ruim vijf jaar een koppel. Twee jaar geleden kregen ze samen een kindje, een jongetje dat luistert naar de naam Alfóns-Andrés.Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/britt-van-marsenille-alle-stilte-getrouwd-daar-gaan-we-dan-foto

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
31.6 ° C
33.2 °
29.9 °
23 %
3.1kmh
0 %
za
34 °
zo
34 °
ma
24 °
di
30 °
wo
27 °

Populaire Artikels