HomeNieuwsEntertainmentSean Dhondt deelt intiem moment met zijn vrouw

Sean Dhondt deelt intiem moment met zijn vrouw

Precies negen jaar geleden trouwde Sean Dhondt met zijn Amerikaanse vrouw Allison Scott. Voor Sean het ideale moment om haar nog eens in de bloemetjes te zetten.

Meer dan tien jaar geleden leerde muzikant en presentator Sean Dhondt zijn huidige vrouw Allison Scott kennen. Aanvankelijk hadden ze een langeafstandsliefde omdat Allison destijds in Amerika woonde, maar nadien verhuisde de 29-jarige tattoo- en make-up-artieste naar ons land en stapten de twee in het huwelijksbootje.

Nooit saai

Dat is intussen negen jaar geleden, en daarom eerde de 35-jarige Nailpin-zanger haar in een prachtig Instagrambericht. “Precies negen jaar geleden schoof ik een ring over de vinger van deze vrouw. Toen gingen we nog bowlen in onze trouwkleren en dronken we B-52-cocktails. Vandaag trokken we op safari en zagen we olifanten en apen, en ongetwijfeld zullen we later op de dag enkele shotjes tequila drinken. Met jou is het nooit saai, Allison. Je bent mijn beste vriendin, je kent me beter dan eender wie en je lach verlicht mijn wereld. Ik hou van je!”, klinkt het.

Het bericht Sean Dhondt deelt intiem moment met zijn vrouw verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels