Vind ons op

Zita

Regi heeft eigen wandeltocht: de ‘RegiRoute’

Entertainment

Regi heeft eigen wandeltocht: de ‘RegiRoute’

Sinds kort kan je letterlijk in de voetsporen van Regi stappen. De dj heeft namelijk zijn eigen wandeltocht gekregen in het LimburgseOpoeteren. De ‘RegiRoute’ neemt je mee op een tocht van vijf kilometer door de natuur en daar is Regi enorm fier op.

Wandelen en Regi, het zijn twee zaken die je niet meteen samen zou plaatsen. Toch is de Limburgse dj een fervente wandelaar en stapt hij dagelijks minstens vijf kilometer door de natuur. Regi is al een tijdje ambassadeur van Wandelsport Vlaanderen vzw en krijgt er nu dus een eigen wandelroute bij. «Ik vind dit echt de max. Het is echt een mooie route», zegt de fiere dj aan TVLimburg. De ‘RegiRoute’ neemt je mee door de natuur in wandeldorp Opoeteren bij Maaseik.

Rugproblemen

Voor de bekende producer werd wandelen enkele jaren geleden een echte noodzaak. Door jarenlang rond te springen en te dansen op podia in binnen- en buitenland kreeg hij te kampen met ernstige rugproblemen. Regi bleef niet bij de pakken zitten en vond in het wandelen een oplossing voor zijn klachten. «Nu wandelt hij elke dag van het jaar en is het een echte passie en uitlaatklep geworden», klinkt het bij Wandelsport Vlaanderen. En de organisatie spoort ook anderen aan om de wandelschoenen aan te trekken. «We worden ons meer en meer bewust van de noodzaak om te bewegen en ere een gezonde levensstijl op na te houden», zeggen ze.

De permanente ‘RegiRoute’ is 5 kilometer lang en start aan de kerk in de Neeroeterenstraat in Opoeteren. De route is bewegwijzerd met een blauwe ruit en loopt langs beekjes en bossen naar de Volmolen en terug. De wandeltocht kent veel afwisseling, met onder meer de Bosbeek en twee molens.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/regi-heeft-eigen-wandeltocht-de-regiroute

Meer in Entertainment

To Top