HomeNieuwsEntertainmentLotte Vanwezemael openhartig over haar erogene zone: "Als je daar wrijft en...

Lotte Vanwezemael openhartig over haar erogene zone: “Als je daar wrijft en verdergaat, krijg ik kippenvel” (foto’s)

In ‘Het Nieuwsblad Magazine’ praat Lotte openhartig over allerlei zaken.

Over haar relatie, bijvoorbeeld. “Een relatie verloopt altijd met pieken en dalen. Kris en ik zijn nu heel goed naar onze fundamenten aan het kijken: wat vinden we belangrijk? Wat hebben we aan elkaar? En we voelen: het zit goed. We hebben ook onze moeilijke momenten, maar er is iets dat ons altijd samenhoudt”, laat Lotte weten.

Ook over masturbatie neemt ze geen blad voor de mond. “Mijn zussen zijn vijf en zeven jaar ouder. Toen ik een jaar of veertien was, kreeg ik na een Upperdareparty een minivibrator van mijn zus. Ze zei: misschien ben je er niet mee bezig, maar je krijgt dit van mij. En ik: ha, fijn. Het heeft even geduurd, maar ik heb hem wel gebruikt”, aldus Lotte.

Erogene zone

Welke BV haar kan krijgen? Dat zou een “mix van Kobe Ilsen, Matteo Simoni, Viktor Verhulst en Mathieu van der Poel” moeten zijn. Als afsluiter van het interview, krijgt Lotte nog de vraag wat haar erogene zone is. “Het stukje tussen mijn schouderbladen. Als je daar wrijft en dan verdergaat naar mijn nek, krijg ik kippenvel”, klinkt het.

https://www.instagram.com/p/CEvq8pbnDpP/
https://www.instagram.com/p/CEvq2E6HdV5/
https://www.instagram.com/p/CEvqt2MH-Cw/

Foto: Instagram – Bron: Het Nieuwsblad Magazine

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels