HomeNieuwsEntertainmentLaura Tesoro na gênant moment: «Ik wil niet dat mensen denken dat...

Laura Tesoro na gênant moment: «Ik wil niet dat mensen denken dat ik zo iemand ben»

Laura Tesoro heeft ooit een wel héél beschamend moment beleefd op een verjaardagsfeestje van James Cooke. Het was James die het verhaal naar boven bracht in ‘De Slimste Mens ter Wereld’.

Vanavond is niemand minder dan Laura Tesoro de nieuwkomer in het populaire quizprogramma. Als het over champagne gaat, vraagt presentator Erik Van Looy of ze dat graag drinkt. «Mega lekker», antwoordt ze. Daarop pikt jurylid James Cooke meteen in. «Dat weten we. Ze kan af en toe wel iets verzetten», verklapt hij.

Handtas

Blijkbaar heeft de 25-jarige zangeres enkele jaren geleden op een verjaardagsfeestje van James in de handtas van zijn moeder overgegeven. «Dat was per ongeluk. Die stond open. Ik heb mij wel echt geëxcuseerd. Ik schaamde me dood. Ik wil niet dat mensen denken dat ik zo iemand ben die casual elk weekend in iemand zijn handtas overgeeft», lacht ze. «Om de twee weken dan?», knipoogt Erik. «Dat is vijf jaar geleden en nadien nooit meer gebeurd», verduidelijkt Laura.

‘De Slimste Mens ter Wereld’ is van maandag tot donderdag om 21.35u te bekijken op Play4.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/laura-tesoro-na-genant-moment-ik-wil-niet-dat-mensen-denken-dat-ik-zo-iemand-ben

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels