Vind ons op

Zita

Entertainment

Knappe agente onder vuur wegens deze topless foto én haar bedenkelijk ‘ziekteverlof’

Leanne Carr is een mooie agente. En haar foto’s gaan momenteel rond als een lopend vuurtje.

Maar een deel van haar roem heeft ze ook ’te danken’ aan een recente wereldreis. Op zich is er niks mis mee om eens op vakantie te gaan, maar wél als je je bij het politiekorps voor die periode ‘ziek’ gemeld hebt.

Dat deed ze naar eigen zeggen omdat ze te veel stress had. Maar naast leuke vakantiefoto’s maakte ze tijdens haar ziekteverlof ook filmpjes waarin ze, schaars gekleed, computerspelletjes speelt en om donaties vraagt. Dat klinkt misschien raar, maar dat is wel vrij gangbaar in het ‘streamer’-milieu. Streamers zijn namelijk mensen die spelletjes spelen en de kost verdienen met hun Twitch-kanaal. Vaak doneren fans van het kanaal dan ook wat geld.

In januari van dit jaar had ze genoeg gereisd en gestreamd en ging ze, na haar ‘ziekteverlof’ dus, terug aan het werk op het politiekantoor. Haar overste liet aan de media echter weten dat agenten recht hebben op een privéleven, maar dat ze wel gaan onderzoeken of er met onderstaande (volgens sommigen té pikante) foto’s én het feit dat ze bijverdiende tijdens haar afwezigheid, geen regels overtreden zijn. “Als dat wel het geval is, zullen we gepaste maatregelen nemen”, aldus een verantwoordelijke binnen het politiekorps.

https://www.instagram.com/p/Bg1unodBE-G/
https://www.instagram.com/p/BhKGGbOHOHM/
https://www.instagram.com/p/BRbpINCgzle/
https://www.instagram.com/p/BiWbb3-ndM0/
https://www.instagram.com/p/BhEo_5wnyzm/

Foto: Instagram

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top