Vind ons op

Zita

Kathleen Aerts kreeg bizar voorstel: «Ik kan dat toch niet doen, ik ben 10 jaar lang het voorbeeldige K3’tje geweest!» (video)

Entertainment

Kathleen Aerts kreeg bizar voorstel: «Ik kan dat toch niet doen, ik ben 10 jaar lang het voorbeeldige K3’tje geweest!» (video)

Toen Kathleen K3 verliet, lag de wereld aan haar voeten. Uiteindelijk verhuisde ze in 2015 naar een zomerse villa in Zuid-Afrika, maar nu onthult ze dat haar carrière ook een compleet andere wending had kunnen nemen.

In 2009 trok Kathleen Aerts een streep onder haar loopbaan van tien jaar als K3’tje. Een duidelijk plan had ze toen nog niet. In haar realityshow ‘Villa Zuid-Afrika’ verklapt ze dat ze toen veel voorstellen kreeg, waarvan eentje wel heel bijzonder: «een van de meest bizarre voorstellen was toch dat van de Playboy. Heel bizar.»

Voorbeeldfunctie

«Ik denk dat andere vrouwen daar meer geschikt voor zijn», zegt de zangeres daar nu over. Ook nu tijdens een photoshoot in haar villa in het Zuid-Afrikaanse Paarl wil ze liever haar bh aanhouden. «Ik vind dat onrespectvol. Ik ben 10 jaar lang het voorbeeldige K3’tje geweest.»

Haar man Steven is het daar niet meteen mee eens. «Je had dat nochtans goed gedaan!», lacht hij.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/kathleen-aerts-kreeg-bizar-voorstel-ik-kan-dat-toch-niet-doen-ik-ben-10-jaar-lang-het-voorbeeldige-k3tje

Meer in Entertainment

To Top