HomeNieuwsEntertainmentFans vragen om biseksuele Wonder Woman

Fans vragen om biseksuele Wonder Woman

Als het van de fans afhangt, is Wonder Woman in de volgende film biseksueel. In de originele strips valt het personage immers ook op vrouwen.

Student Gianna Collier-Puts uit New York heeft een petitie gelanceerd om te vragen aan filmproducent Warner Bros rekening te houden met de geaardheid van Wonder Woman. “Het enige dat ik vraag is dat ze Wonder Woman zichzelf laten zijn, dat ze dat toegeven en dat haar personage op die manier miljoenen mensen vertegenwoordigt”, klinkt het. Ondertussen is haar verzoek al door meer dan 5.200 mensen getekend.

Of de superheldin in de volgende film daadwerkelijk een vrouw aan de haak slaat, blijft afwachten. Warner Bros heeft nog niet gereageerd op de petitie. Gal Gadot, de actrice die Wonder Woman speelt in de film, ziet het best zitten dat haar personage biseksueel is. “Het is nog nooit eerder ter sprake gekomen”, zei ze in een interview in 2016. “In de film heeft ze geen biseksuele relaties. Maar daar gaat het niet om. Ze is een vrouw die van mensen houdt om wie ze zijn.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels