HomeNieuwsEntertainmentFabrizio uit ‘De Bachelor’ reageert op kritiek: «Verspilde energie»

Fabrizio uit ‘De Bachelor’ reageert op kritiek: «Verspilde energie»

Fabrizio Tzinaridis heeft op Instagram gereageerd op de vele kritiek die er op hem kwam nadat Phaedra een roos weigerde. Hij roept om vooral te genieten van het programma.

Afgelopen woensdag kregen de kijkers van ‘De Bachelor’ een primeur te zien. Voor het eerst aanvaardde een kandidate – Phaedra – de roos van Fabrizio niet. «Ik heb me al zo vaak zo klein gevoeld en ik heb echt aan mijn zelfvertrouwen gewerkt. Ik ben nu op een niveau waarop ik echt trots mag zijn op mezelf. Ik heb mezelf beloofd dat ik me nooit meer zo wou voelen. Dat is ook de reden waarom ik de roos niet wil aanvaarden», zei ze.

Egocentrisch

Op sociale media namen de meeste mensen het op voor Phaedra. «Ik vind het goed dat hij eens met zijn twee voeten op de grond wordt gezet. Tijdens gesprekken luistert hij amper. Hij is alleen met zichzelf bezig. Go Phaedra!», en «Top gedaan, Phaedra! Hij is nogal vol over zichzelf en hij zoekt een schaapje», was de algemene teneur.

Niet waard

Nu reageert de 29-jarige tattoo artist voor het eerst op de commotie. «Zoveel meningen. Zoveel verspilde energie. Sit back, relax, geniet van het zonnetje, neem het allemaal niet zo serieus and enjoy the show. Voor je het weet is het weer voorbij», schrijft hij op Instagram.

Respect

De meeste volgers zijn het met hem eens. «Dat is gesproken», «Heerlijk om naar te kijken, maar ik snap dat je soms doodmoe wordt van al die vrouwen», «Respect voor jouw eerlijkheid in de villa. Natuurlijk lastig voor Phaedra, maar ach, de waarheid is hard», en «Moet jij net zeggen met zoveel eigen mening», wordt er gereageerd.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/fabrizio-uit-de-bachelor-reageert-op-kritiek-verspilde-energie

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels