HomeNieuwsEntertainmentDeze twee ‘Big Brother’-kandidaten zijn deze week genomineerd

Deze twee ‘Big Brother’-kandidaten zijn deze week genomineerd

De liveshow van ‘Big Brother’ van komende zaterdag belooft spannend te worden. Deze week zijn namelijk twee publieksfavorieten genomineerd: Salar en Nawel. Die tweede kandidate staat zo voor de zevende keer op het bord om het huis te verlaten.

Wie af en toe de website van GoPlay checkt, kon gisteren zien dat Nawel en Salar deze week genomineerd zijn. De twee bewoners kwamen zo’n zestig dagen geleden samen in het huis aan en hebben sindsdien al een heftig parcours achter de rug. Zaterdag zal een van de twee het huis moeten verlaten.

De gouden sleutel

Begin deze week konden de kijkers op de livestream zien hoe Kristof, de 30-jarige Belg, als eerste zeker is van een plaatsje in de finale. Hij ging namelijk voor de gouden sleutel en won zo een ticket voor de eindstrijd. De 30-jarige deelnemer werd de afgelopen weken al verschillende keren gespaard op een nominatie en nu heeft hij dus ook de garantie op een finaleplekje in handen.

Op sociale media kwam er al veel commentaar op het verloop van het spel. Kristof is volgens het publiek de minst populaire speler en hij maakt meer kans op de overwinning dan de twee favoriete bewoners, Nawel en Salar. «Geen haat naar Kristof, maar hoezo staat hij niet op het bord en de twee populairste spelers wel?» en «Ik hoop op een plottwist, de twee meest geliefde bewoners horen beide in de finale», klinkt het op Twitter.




Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/deze-twee-big-brother-kandidaten-zijn-deze-week-genomineerd

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels