HomeNieuwsEntertainmentChris Brown onder vuur om cadeautje voor zijn dochter

Chris Brown onder vuur om cadeautje voor zijn dochter

Zanger Chris Brown heeft zich de woede van een aantal fans op de hals gehaald. Op zijn Instagram-account heeft hij een filmpje gezet van zijn 3-jarige dochter met een baby-aapje.

In het filmpje houdt zijn dochter Royalty het dier gewikkeld in een dekentje vast. “Is dit jouw baby?”, vraagt Brown aan zijn dochtertje. “Ze wordt echt een stuk groter dan dat jij bent, jullie hebben nu al een even groot hoofd”, klonk het in de video.

Dierenmishandeling

Het filmpje van de zanger die ruim 41 miljoen volgers heeft, schoot bij velen in het verkeerde keelgat. “Dit schattige dier is weggehaald bij haar moeder, die veel beter voor haar kan zorgen dan jullie. Houd hier alsjeblieft mee op”, “Jij denkt dat je je kind het goede voorbeeld geeft? Idioot!” en ‘Dit is pure dierenmishandeling!’, klonk het in de reacties.

Ook de De RSPCA, de Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals, kon niet lachen de video: “Hoewel het niet illegaal is om een aapje in het bezit te hebben, is het onmogelijk om dit dier dezelfde omgeving te bieden als het in de natuur heeft. Het zijn wilde dieren die niet als huisdier gehouden moeten worden. Daarbij functioneren ze het best in een warm en tropisch klimaat.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels