HomeNieuwsEntertainmentBouwvakker met gigantisch geslachtsdeel deelt mee hoeveel hij verdient op OnlyFans: “Mooi...

Bouwvakker met gigantisch geslachtsdeel deelt mee hoeveel hij verdient op OnlyFans: “Mooi toch voor een bijberoep?” (foto’s)

Maak kennis met Danny, een bouwvakker die zijn vrienden behoorlijk choqueerde door de omvang van zijn geslachtsdeel. Het was voor de man reden genoeg om het te zoeken in de seksindustrie, dus stopte hij zijn job als bouwvakker en ging hij voluit voor een carrière op… OnlyFans.

En dat legde de kerel geen windeieren. In Groot-Brittannië is Danny D één van de bekendste pornosterren van het land en financieel gezien behoort hij tot de best verdienende. Het begon allemaal als een uit de hand gelopen grap. Toen Danny zijn penis toonde aan zijn vrienden op een muziekfestival konden die hun ogen niet geloven. Bleek dat Danny een gigantisch geslachtsdeel had en zijn kameraden raadden hem dan ook een carrièreswitch aan.

Financiën

In de podcast van Jaack Maate’s Happy Hour ging Danny verder in op de financiële voordelen die hij sindsdien bij elkaar schaarde. “Het valt wel mee. Ik zit ongeveer aan 20.000 per maand ofzo”, zo vertelde Danny op een vrij nonchalante manier. “Je bedoelt 20.000 mensen die je volgen?”, vroeg de presentator. “Nee, ik verdien 20.000 pond per maand”, antwoordde hij droogjes.

Foto: Facebook

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels