HomeNieuwsEntertainmentAntwerpse dj Amelie Lens wordt mama en toont buikje in lingeriefoto: «We...

Antwerpse dj Amelie Lens wordt mama en toont buikje in lingeriefoto: «We kunnen niet wachten!»

Amelie Lens, één van de bekendste techno-dj’s van ons land, is in verwachting van haar eerste kindje. Dat maakte ze bekend op Instagram.

Amelie Lens en haar man Sam ‘dj Farrago’ Deliaert zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. De 33-jarige dj en producer deelde het heuglijke nieuws met een foto van hun tweetjes waarin ze een blik werpen op Amelies buikje. «Nooit eerder waren we zo gelukkig. We kunnen niet wachten om onze kleine meid te ontmoeten», aldus Amelie, die binnenkort te bewonderen is op Tomorrowland. Ze deelde tevens een lingeriefoto op haar Stories waarop haar buikje nog beter te zien is.

Techno baby

In de reacties wordt ze overladen met felicitaties. «Oh, Amelie! Hoe mooi is dat! Proficiat, je kan niet geloven hoe leuk het zal worden met z’n drietjes!», «Zo blij voor jullie», «Techno baby», en «Wat een fantastisch nieuws, gefeliciteerd», wordt er onder meer gereageerd.

Instagram CupgVhZKsG7


ameliefoto

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/antwerpse-dj-amelie-lens-wordt-mama-en-toont-buikje-lingeriefoto-we-kunnen-niet-wachten

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels