HomeNieuwsEntertainment4 waanzinnige decoratietips voor je communie- of lentefeest!

4 waanzinnige decoratietips voor je communie- of lentefeest!

Wil je een klein en intiem communiefeest of pak je het graag groots aan? Het kan allemaal! Alles hangt af van je decoratie. Hier vind je vier tips op een rijtje. Wedden dat het een feest wordt om nooit te vergeten?

1) Begin buiten

decoratie feest
Pinterest

Klaar voor een topfeest? Begin buiten al met je gasten te verwelkomen. Zo weten ze meteen dat ze op het juiste feestje zijn beland. Maak bijvoorbeeld een toffe tekening op de stoep met krijt of schrijf je eigen naam.

2) Gepersonaliseerde vlaggen

decoratie communie
Smartphoto

Vlaggetjes op een feest zijn natuurlijk weinig origineel, maar met een persoonlijke touch scoor je sowieso! Een feestelijk woordje, je naam of je leeftijd? Je maakt je vlaggenlijn volledig zoals je het zelf wilt. De vlaggen kan je traditioneel aan de muur hangen of speels over de tafel heen.

3) Foto op fles

decoratie communie
Smartphoto

Als je dan toch bezig bent met het personaliseren van je communiefeest kan je net zo goed het volgende kiezen: zelfgemaakte etiketten op flessen wijn, frisdrank of water. Deze flessen staan niet alleen gezellig op tafel, het is ook nog eens een bijzonder cadeau dat je gasten kunnen meenemen naar huis.

4) Photobooth

decoratie communie
Pinterest

Last but not least: zorg voor een spetterende photobooth. Maak een paar leuke maskers, brillen op stokjes en andere gekke accessoires waarmee je op de foto kan gaan. Tip: gebruik een polaroidcamera om meteen te kunnen genieten van het resultaat!

De leukste ideeën voor je communie- of lentefeest vind je op www.smartphoto.be!

Het bericht 4 waanzinnige decoratietips voor je communie- of lentefeest! verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels