HomeNieuwsEntertainmentElla Leyers gaat wel héél ver met kerstoutfit in ‘De Slimste Mens’:...

Ella Leyers gaat wel héél ver met kerstoutfit in ‘De Slimste Mens’: «Ik ben misschien iets te hard gegaan» (foto)

Ella Leyers is vanavond opnieuw jurylid in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Ze is alvast helemaal in kerststemming en daar kleedt ze zich ook naar…

Actrice Ella Leyers zat vorig jaar in de finale van het populaire quizprogramma, maar ze haalde het net niet van winnares Catherine Van Eylen. Dit jaar deed ze al enkele keren mee als jurylid en ook vanavond is dat het geval.

Kerstkleedje

De dresscode is – uiteraard – Kerstmis, maar de 33-jarige dochter van Jan Leyers neemt dat wel héél serieus. Ze opteerde voor een rood kleed met sneeuwranden en op haar hoofd prijkt een cadeautje. Ze deelde er een foto van op Instagram. «Oké, ik ben misschien iets te hard gegaan op de dresscode», knipoogt ze erbij.

Hilariteit

Haar volgers liggen in een deuk van het lachen. «Te goed! Hahaha», «Heerlijk», «Er kan geen beter kerstmieneke zijn dan jij», «Volgens mij mag jij aandoen wat je wil! Zal altijd mooi zijn», en «Er is nooit genoeg Kerstmis!», klinkt het onder meer in de reacties.

‘De Slimste Mens ter Wereld’ is vandaag en morgen om 21.35 uur te bekijken op Play4.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/ella-leyers-gaat-wel-heel-ver-met-kerstoutfit-de-slimste-mens-ik-ben-misschien-iets-te-hard-gegaan-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels