HomeNieuwsEntertainmentBritney Spears verbreekt de stilte na doodsbedreigingen aan familie (video)

Britney Spears verbreekt de stilte na doodsbedreigingen aan familie (video)

’t Zijn turbulente tijden voor de beroemdheid.

De geruchtenmolen rond Britney’s opname in een psychiatrisch ziekenhuis draait overuren. En hoewel ze eerder kenbaar maakte dat ze tijd voor zichzelf nodig heeft, verbreekt ze nu zelf de stilte.

In een Instagrampost doet ze het een en ander uit de doeken. “Ik wou iets van me laten horen omdat de dingen die gezegd worden, volledig uit de hand lopen! Wauw! Er zijn geruchten, doodsbedreigingen aan het adres van mijn familie en mijn team én gewoon zoveel gestoorde dingen die de ronde doen. Ik probeer een momentje voor mezelf te nemen, maar door alles wat er nu gebeurt, is dat moeilijk. Geloof niet alles wat je leest en hoort”, gaat ze van start.

Zo gaan er bijvoorbeeld ook valse e-mails rond die jaren geleden geschreven werden door haar ex-manager Sam Lufti. “Ik heb die e-mails niet geschreven. Hij deed alsof hij mij was en communiceerde met mijn team via een vals e-mailadres.”

“Mijn situatie is uniek, maar ik beloof dat ik doe wat nu het beste is. Je weet dit misschien niet over mij, maar ik ben sterk en ik vecht voor wat ik wil! Jullie liefde en toewijding is fantastisch, maar ik heb nu een beetje privacy nodig om te kunnen omgaan met alle zware dingen die het leven naar mij toewerpt”, vult ze verder nog aan.

Miley Cyrus heeft haar steun al gegeven. “We zien je zo graag”, zegt ze in een reactie op de post. Ook andere beroemdheden zoals Steve Aoki sturen digitaal hun steun naar Britney. Hopelijk kan ze de nodige rust nu vinden.

https://www.instagram.com/p/BwnqpG5g7qn/

Foto: AFP/GETTY

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels