Google Streetview in België

Google Streetview is eindelijk gearriveerd in België! Ga eens kijken naar je eigen huis, of naar het zwembad van de buren! Of naar Tom Boonen! Maar er zijn ook enkele bezorgde stemmen aan het opgaan.
We zagen het gisteren aan onze website, op het nieuws en deze ochtend in de kranten. Belgen zijn verlekkerd op Google Street View. En hoogstwaarschijnlijk terecht. Maar de politievakbonden maken zich toch een beetje zorgen.

Politievakbond bezorgd over crimineel gebruik Google Street View De politievakbond Sypol heeft woensdagavond zijn bezorgdheid geuit over Google Street View, dat sinds woensdag ook in België beschikbaar is. Het systeem kan immers ook voor criminele doelstellingen gebruikt worden, zo zegt de vakbond... Lees verder

Ook Tom Boonen gekiekt door Google Street View Google heeft woensdag Google Street View gelanceerd in ons land en dat levert ook enkele grappige plaatjes op. Zo werden enkele wildplassers 'betrapt' en ook Tom Boonen werd gekiekt door de wagens van Google... Lees verder

Wil je ook eens kijken hoe jouw huis er uitziet vanop je pc? Klik dan maar eens door naar de pagina van Google street view ! Tik gewoon bovenaan je adres in en sleep het mannetje op de straat. Veel plezier! En gebruik de pijltjes :)!

Andere artikels i.v.m. Google Street View
Overzichtje Allerlei artikels over Google Street View
Top 28 Google Street View foto's
Betrapt op Google Street View

Heb je zelf trouwens ook iets leuks gespot? Laat het ons dan zeker weten op info@zita.be. Zet wel in het onderwerp 'Google Street View' zodat we je mailtje snel en makkelijk terug vinden.

Bron: Google Streetview


Bekijk ook