HomeNieuwsVideoNederlandse politie vat verdachten op SPECTACULAIRE manier: “Dit is hoe het moet!”...

Nederlandse politie vat verdachten op SPECTACULAIRE manier: “Dit is hoe het moet!” (video)

Straffe beelden uit Nederland waar de politie ‘Landelijke Eenheid’ enkele voorvluchtigen kon vatten op de autosnelweg. Dat gebeurde op spectaculaire en efficiënte wijze. Internetgebruikers zijn naar eigen zeggen onder de indruk en hebben niets dan lof en respect voor de agenten in kwestie.

Het filmpje, opgenomen door de dashboardcamera van het politievoertuig, werd op 9 november gedeeld op het YouTube-kanaal van de ‘Politie Landelijke Eenheid’ zelf. De beelden starten met een audiofragment. Er worden verdachten van een schietpartij gezocht. Niet veel later merken enkele agenten op de A12 ter hoogte van Moerkapelle het gezochte voertuig op. De verdachten krijgen een stopteken en in eerste instantie zetten ze hun wagen inderdaad aan de kant.

Crash

Maar enkele seconden later proberen ze toch te vluchten. Ze razen weg, maar de politieagenten laten zich niet kennen en zetten de achtervolging in. Met een geweldig manoeuvre kunnen ze de wagen tot stilstand brengen en de verdachten arresteren. Ondertussen werden de beelden meer dan 200.000 keer bekeken. In de commentaren niets dan complimenten. “Heerlijk om te zien dit! Meteen ingrijpen om verdere gevaarlijke situaties te voorkomen. Goed werk!”, zo laat iemand weten.

Foto: YouTube

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Andere Video Artikels