HomeNieuwsEntertainmentZangeres Anouk verbaast volgers in badpak: «Wat een lichaam, flink getraind!» (foto)

Zangeres Anouk verbaast volgers in badpak: «Wat een lichaam, flink getraind!» (foto)

De Nederlandse zangeres Anouk lokt met een vakantiefoto heel wat reacties uit. Haar volgers vinden dat ze er opvallend goed uitziet. «Ga je nog zeggen hoe je dat gedaan hebt? Ik wil dat ook…», klinkt het.

Anouk geniet momenteel van een welverdiende vakantie in het noorden van Griekenland. De 48-jarige mama van zes viel de afgelopen jaren 23 kilo af door intensief te sporten en een koolhydraatarm dieet te volgen. Op Instagram deelde ze een vakantiekiekje waarop ze in badpak poseert op het strand.

Complimenten

Haar volgers overladen haar met complimenten. «Heerlijk genieten en mooi slank. Ga je nog zeggen hoe je dat gedaan hebt? Ik wil dat ook…», «Nu heb je zo hard gewerkt voor je sixpack en nu stop je deze weg…», «Wat een lichaam, flink getraind. Hoe doe je dat met je gezin?», «Ben helemaal verliefd op je badpak!», «Wow wat zie jij er fantastisch goed uit!», «Wat een prachtig badpak, staat je goed», en «Knapperd», wordt er gereageerd.

Instagram CvMz91jtzss


Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/zangeres-anouk-verbaast-volgers-badpak-wat-een-lichaam-flink-getraind-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels