HomeNieuwsEntertainmentZanger Daan en vriendin Michelle verwachten kerstkindje

Zanger Daan en vriendin Michelle verwachten kerstkindje

“Deze keer neem ik meer tijd om te genieten”, zegt een glunderende Daan Stuyven (49) aan Dag Allemaal. De zanger heeft geweldig nieuws: hij en z’n vriendin Michelle (34) verwachten tegen kerst een kind. Voor haar het eerste. Voor hem het derde, van evenveel vrouwen. 

 

De baby, een meisje, is uitgerekend voor 24 december. “Een kerstkindje dus”, zegt Daan, “al mag ze van mij een paar dagen vroeger komen, zodat we onbekommerd aan de feesttafel kunnen aanschuiven”.

Koppel is al twee jaar samen

De rocker is ondertussen ruim twee jaar samen met zijn vijftien jaar jongere vriendin. “Twee jaar geleden in de zomer hebben wij elkaar leren kennen op een feest van gemeenschappelijke vrienden, in een kasteel met een mooie vijver”, zegt Michelle, die in het dagelijks leven ­interieurarchitecte is. “Op die vijver lag een roeibootje. Het was al wat licht aan het worden. Ik ben in die boot gaan staan en heb geroepen: ‘Wie wil er mee bootje varen?’”

Daan hoefde niet lang te twijfelen: “Vijf minuten later waren we al aan het zwemmen”. “Maar die vijver was nogal vuil, veel modder en zo, en dus moesten we daarna in bad. En dat was een goede manier om elkaar te leren kennen.”

Ondanks dat hij al twee kinderen heeft (een zoon van 19 en een dochter van 11), vertelt de zanger dat Michelle en hij al snel over kinderen spraken. “Ik zag dat meteen zitten. Kinderen krijgen is toch wel het fijnste wat ik in m’n leven al heb meegemaakt. Ik durfde daar op mijn leeftijd niet meer van te dromen. Tot ik Michelle tegenkwam.”

Dochter moest even aan idee wennen

In Dag Allemaal blikt Stuyven terug op de geboortes van zijn twee kinderen: “Het was pure chaos”. “Nu neem ik meer tijd om te genieten. Tussen december en februari zal je mij echt nergens zien optreden.”

Ook aijn kinderen zijn verheugd op de komst van hun halfzusje. “George is 19, en die is net nog eens grote broer geworden. Langs zijn moeders kant, uiteraard. Hij heeft dus iets van ‘doe maar’. Mijn elfjarige dochter, die ook Michelle heet – grappig, eigenlijk – moest wel eventjes aan het idee wennen. Ze vreesde voor haar plaats als mijn kleine meisje. Maar daar moet ze geen schrik voor hebben. Nu kijkt ze er echt heel erg naar uit.”

Het bericht Zanger Daan en vriendin Michelle verwachten kerstkindje verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels