HomeNieuwsEntertainmentWOW. Instagrammodel post video over affaire met Adam Levine : «Hij wil...

WOW. Instagrammodel post video over affaire met Adam Levine : «Hij wil zelfs zijn baby naar mij vernoemen» (video)

Adam Levine zit in vieze papieren. Volgens het Instagrammodel Sumner Stroh (23) had de frontman van Maroon 5 een jaar lang een amoureuze affaire met haar, ondanks het feit dat hij sinds 2014 getrouwd is met het model Behati Prinsloo. Zij en Levine hebben twee kinderen, met een derde op komst. Levine zou Stroh na het einde van de affaire gevraagd hebben zijn kind naar haar te vernoemen.

Sumner Stroh, een model goed voor 370.000 volgers op Instagram en meer dan 382.000 op TikTok, heeft een zeer explosieve video gepost. In een TikTokpost deed ze een boekje open over Adam Levine, de frontman van de Amerikaanse band Maroon 5. De 43-jarige getrouwde Levine zou een jaar lang een affaire gehad hebben met het ravissante Instagrammodel. «Ik was toen jong, naïef en makkelijk te manipuleren», aldus Stroh.

Ze deelt ook enkele screenshots van conversaties die ze had met het geverifieerde Instagramaccount van Levine, waarin hij met haar flirt. Nadat hun affaire eindigde, bleef het lange tijd stil tussen de twee, maar recent zou Levine weer zijn opgedoken in haar inbox met een wel heel opmerkelijke vraag: «Ik verwacht weer een baby en als het een jongetje is wil ik hem heel graag Sumner noemen. Vind je dat oké? Ik ben doodserieus.»

Naar de pers

Stroh stuurde beide screenshots door naar iemand die dreigde naar de pers te stappen met het bewijsmateriaal. Daarop besloot het model zelf met het nieuws naar buiten te treden en een verklaring af te leggen in een video die ondertussen meer dan 14 miljoen keer bekeken is.

@sumnerstroh

embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen

♬ original sound – Sumner Stroh

Levine heeft sinds 2012 een vaste relatie met het 34-jarige Victoria’s Secret-model Behati Prinsloo. Sinds 2014 is het stel getrouwd. Ze hebben samen twee kinderen. Een derde kind is onderweg, wat het berichtje van Levine aan Stroh enigszins kan kaderen. Zowel Levine als Prinsloo hebben nog niet gereageerd op de aantijgingen van Stroh.

@sumnerstroh

Replying to @alanasanders89 addressing a few things I wish I had said in the first video

♬ original sound – Sumner Stroh

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/wow-instagrammodel-post-video-over-affaire-met-adam-levine-hij-wil-zelfs-zijn-baby-naar-mij-vernoemen-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels