Vind ons op

Zita

Wendy Van Wanten beloont 10.000 volgers met deze sexy foto en ‘Familie’-actrices genieten in bikini van de schaduw (foto’s)

Entertainment

Wendy Van Wanten beloont 10.000 volgers met deze sexy foto en ‘Familie’-actrices genieten in bikini van de schaduw (foto’s)

Een nieuwe dag, een nieuwe lading BV-prentjes.

Meespelen in een soap én op vakantie gaan is geen makkelijke combinatie. Niet alleen op gebied van tijdsgebrek maar ook wat betreft ‘genieten in de zon’.

Want dat is, zo weten we van ‘Familie’-actrices Margot Hallemans en Jasmijn Van Hoof, niet altijd toegestaan. Samen vertoeven ze op een luxeresort in Turkije, maar lekker bruinen in de zon zit er helaas niet in.

“We mogen niet in de zon liggen en bruin worden omdat we bij de opnames van ‘Familie’ stilaan naar de winter toe aan het gaan zijn. Het zou heel raar zijn als we plots in de winter bruin op tv zouden komen. Ook worden afleveringen niet op één dag gedraaid, dus als we té bruin zijn, dan klopt dat niet”, laat Jasmijn weten.

Foto’s delen van hun vakantie mag dan gelukkig weer wel! Kijk maar:

https://www.instagram.com/p/Bw4xpa3Al9O/
https://www.instagram.com/p/Bw2XbjTFLtl/

Wendy Van Wanten heeft wat te vieren. Ze heeft namelijk 10.000 volgers op Instagram. Om dat in de kijker te zetten, deelde ze onderstaande foto:

https://www.instagram.com/p/Bw3vDXsBozW/

Meer in Entertainment

To Top