HomeNieuwsEntertainmentVrouw dient klacht in tegen ‘Temptation’ Alex

Vrouw dient klacht in tegen ‘Temptation’ Alex

Alex Maas, de spierbundel uit het vorige seizoen van ‘Temptation Island’, heeft een klacht aan zijn been. Een vrouw uit Genk is zaterdagavond naar de politie gestapt. Volgens het slachtoffer sleepte hij haar bij de haren over de vloer. 

Het incident vond plaats in discotheek Versuz in Hasselt. Rond vier uur ’s nachts stapte de Genkse vrouw de benedenverdieping binnen. Daar liep ze de verleider tegen het lijf. “Ik heb geen woord met hem gewisseld. Uit het niets begon hij aan mijn haren te trekken. Ik schreeuwde, maar hij wilde niet loslaten. Hij ging zo ver dat hij mij over de grond voortsleepte. Zonder aanleiding.” Daarna stapte ze naar de politie om een klacht in te dienen. De vrouw heeft de camerabeelden uit de club opgevraagd.

Gemeenteraadslid

Versuz
Belga / S. Gremmelprez

Het is niet de eerste keer dat Maas in opspraak komt. Hij is al veroordeeld voor een aanval op een gemeenteraadslid uit Moorslede. Daarvoor kreeg hij drie maanden gevangenisstraf met uitstel, een effectieve boete van 300 euro en moest hij een schadevergoeding van 1.023 euro betalen aan het slachtoffer.

Populaire Artikels