Vind ons op

Zita

VIDEO. Sensuele Miley Cyrus op de vlucht voor politie in nieuwe videoclip

Entertainment

VIDEO. Sensuele Miley Cyrus op de vlucht voor politie in nieuwe videoclip

Miley Cyrus heeft een nieuw nummer uitgebracht, samen met Mark Ronson. In ‘Nothing Breaks Like A Heart’ uit de Amerikaanse zangeres haar ongenoegen over het huidige politieke klimaat.

Na meer dan een jaar radiostilte – ‘Malibu’ was haar laatste nummer – brengt Miley Cyrus een nieuwe videoclip uit. Het nummer heet ‘Nothing Breaks Like A Heart’ en is een samenwerking met de Engelse muziekproducer Mark Ronson, die onder meer meewerkte aan ‘Electricity’ van Dua Lipa.

In de videoclip zien we hoe de 26-jarige zangeres achtervolgd wordt door de politie, aangemoedigd door tal van fans. Ook cruiset ze door een stripclub en een schietbaan, om uiteindelijk keihard te crashen.

Brandend huis

Met het nummer bekritiseert ze de wapencultuur en het instabiele politieke klimaat in de Verenigde Staten. Opvallend detail: het nummer werd geschreven in mei 2018 en bevat een verwijzing naar een brandend huis: “This burning house, there’s nothing left, it’s smoking, we both know it”, klinkt het. Begin deze maand verloor Miley haar huis door de zware bosbranden in Californië.

De video werd opgenomen in Kiev (Oekraïne) en geproduceerd door Romain Gravas, die bekend is van zijn werk voor M.I.A., Jay-Z en Kanye West. Het vorige nummer van Cyrus, ‘Malibu’, werd inmiddels al meer dan 400 miljoen keer bekeken op YouTube. Haar wereldhit ‘Wrecking Ball’ zit al aan een miljard views.

Het bericht VIDEO. Sensuele Miley Cyrus op de vlucht voor politie in nieuwe videoclip verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top