HomeNieuwsEntertainmentVIDEO. Mieneke onthult tip om 102 te worden

VIDEO. Mieneke onthult tip om 102 te worden

Een 102-jarige Nederlandse vrouw heeft haar geheim gedeeld om 102 jaar oud te worden. Mieneke stelt haar respectabele leeftijd te danken aan chips, die ze elke avond eet. Het liefst zoute chips, want van paprikachips moet ze niks hebben.

Het is een hele mooie leeftijd, 102 jaar oud, aldus de presentator Jochem van Gelder in zijn programma ‘Van Gelders Grijs’. Klopt het dat je elke avond een chipje eet, Mieneke?, vroeg van Gelder. “Ja ja”,antwoordde ze rustig.

Riek, een van haar medebewoners doet nog een duit in het zakje. “Met een borreltje!”, scandeert ze. Maar Mieneke steekt daar een stokje voor: “Nee, zegt ze, dat moet ik niet hebben, want dat lust ik niet. Doe maar liever een glaasje jus d’orange”.

Geen paprika

Na deze bijzondere openbaring komt de redactie van het programma aanzetten met twee bakken chips in de smaken zout en paprika. De paprikasmaak wordt resoluut naar buurvrouw Riek geduwd, als zijn de dames onthuts door de camera’s om er een hapje van te nemen.

Mieneke mag dan al wel 102 zijn, ze is nog lang niet klaar met het leven. Als Jochem haar vraagt wat de in de toekomst graag nog zou willen doen. concludeert ze op nuchtere toon: ”nog een poosje leven”.

Het bericht VIDEO. Mieneke onthult tip om 102 te worden verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels