Vind ons op

Zita

Verraadt deze tip wie Miss Poes in ‘The Masked Singer’ is?: «Ik ben er 100% zeker van»

Entertainment

Verraadt deze tip wie Miss Poes in ‘The Masked Singer’ is?: «Ik ben er 100% zeker van»

‘The Masked Singer’ is van start gegaan en dus kan het raden weer beginnen. Eentje werd al ontmaskerd, maar heel wat kijkers menen ook al te weten wie er in het kostuum van Miss Poes zit.

Afgelopen vrijdag mocht Miss Poes het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’ in gang zetten. Ze deed dat met het nummer ‘Levitating’ van Dua Lipa. Het viel de jury en de kijkers thuis meteen op dat Miss Poes behoorlijk goed kan zingen, wat de nieuwsgierigheid alleen maar aanwakkert.

Niet Annelien Coorevits

Haar naam zou kunnen verwijzen naar een voormalige Miss België en in haar introductiefilmpje heeft ze het over ‘temptation’. Maar Annelien Coorevits, die in 2007 Miss België werd en ‘Temptation Island’ presenteert is wellicht iets te voor de hand liggend.

Kat met snor

Wat heel wat kijkers echter opviel in het introductiefilmpje was de foto van een kat met een snor. «Als Miss Poes voel ik de pressure om alle katten goed te vertegenwoordigen», zegt ze daarbij. Dat deed bij verschillende mensen een belletje rinkelen, want ‘#LikeMe’-ster Camille Dhont heeft een kat en die heet toch wel toevallig Moustache zeker? «Miss Poes is 100% zeker Camille Dhont!», «Als Miss Poes niet Camille Dhont is, mag mijn kop eraf», «The Masked Singer is zo moeilijk dit seizoen! Maar ik denk dat Miss Poes Camille Dhont is», «Waarom heb ik ergens het idee dat Camille Dhont Miss Poes is in The Masked Singer?», en «Miss Poes was al zo enorm goed! Klinkt soms als Camille Dhont volgens mij», lezen we op Twitter.

‘The Masked Singer’ is elke vrijdag om 20.35u te bekijken op VTM.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/verraadt-deze-tip-wie-miss-poes-masked-singer-ik-ben-er-100-zeker-van

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top