Vind ons op

Zita

Tim uit ‘Temptation Island’ wordt voor het eerst papa: «Geweldige vrijpartij»

Entertainment

Tim uit ‘Temptation Island’ wordt voor het eerst papa: «Geweldige vrijpartij»

Tim Wauters (34) en zijn vriendin Sofie zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje samen. Dat kondigden ze aan op Instagram.

Tim, oftewel Timtation, deed in 2018 met zijn toenmalige vriendin Deborah Leemans mee aan ‘Temptation Island’. Hij weerstond echter niet aan de verleiding van Cherish en daardoor hield hun relatie niet stand. In augustus van 2020 vond hij de liefde bij Sofie Govaert, die net als hem afkomstig is uit Aalst. «Deze keer pak ik het op een serieuze manier aan», verzekerde hij destijds. En hij heeft woord gehouden.

Zomerkindje

Sofie is immers zwanger van hun eerste kindje samen. Ze heeft al een zoon uit een vorige relatie, Mathis. Of het een meisje of een jongetje wordt, weten ze nog niet. Het kindje is uitgerekend voor juli 2022. «Na een geweldige vrijpartij krijgt Mathis er een broertje of zusje bij!», klinkt het enthousiast op Instagram.

Instagram / @timtation_2018

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/tim-uit-temptation-island-wordt-voor-het-eerst-papa-geweldige-vrijpartij

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top