HomeNieuwsEntertainmentThe Big Bang Theory kondigt laatste seizoen aan

The Big Bang Theory kondigt laatste seizoen aan

Amerika’s favoriete comedyserie, The Big Bang Theory, stopt na twaalf seizoenen. De laatste aflevering zal uitgezonden worden in mei 2019. 

De serie over de vier wetenschappers is sinds Friends één van de best bekeken comedyshows ooit, mede dankzij de rol van Sheldon Cooper die gespeeld wordt door Jim Parsons. Toch waren er al een tijdje geruchten dat de reeks op zijn einde liep. De vijf hoofdrolspelers verdienen elk een miljoen dollar (900.000 euro) per aflevering, iets wat de andere castleden maar moeilijk konden aanvaarden. Dit zou één van de redenen zijn waarom er geen nieuw seizoen komt.

Episch seizoen

Een andere reden is dat tv-zender CBS waar de reeks wordt uitgezonden graag nog een dertiende seizoen wilde. De definitieve keuze hiervoor lag echter bij Jim Parsons en die heeft de knoop doorgehakt. Nu bevestigt de tv-zender ook het nieuws van het laatste seizoen. “Wij zijn dankbaar dat de kijkers ons al die jaren zoveel steun hebben gegeven. Wij zijn er helemaal klaar voor om jullie een episch laatste seizoen te geven.”

Na 279 afleveringen komt er dus een einde aan de televisieshow. Daarmee is het de langstlopende sitcom in de Amerikaanse televisiegeschiedenis. Fans kunnen de laatste aflevering in mei op de Amerika televisie volgen.

Het bericht The Big Bang Theory kondigt laatste seizoen aan verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels