HomeNieuwsEntertainment‘Temptation’-Rodanya openhartig: «Wat heb ik het dragen van een tweeling onderschat!» (foto)

‘Temptation’-Rodanya openhartig: «Wat heb ik het dragen van een tweeling onderschat!» (foto)

Rodanya Kelsey benadrukt op Instagram nogmaals dat haar zwangerschap veel zwaarder is dan verwacht. Haar ervaring is herkenbaar voor heel wat andere tweelingmama’s.

In juni raakte bekend dat Rodanya Kelsey in verwachting is van een tweeling. Het wordt een broertje én zusje voor haar zoontje Levay Ace (2) en dochtertje Feyla Mae. Intussen is de 23-jarige brunette 25 weken ver, maar makkelijk was het tot nog toe allerminst.

Nieuwe update

Eerder maakte Rodanya zich al zorgen over het feit dat haar buik al zo groot is. Nu deelt ze weer een update mee. «Loading… Wat heb ik het dragen van een tweeling onderschat, maar we gaan voor de 37 weken», klinkt het naast een foto van haar bolle buik.

Herkenbaar

Voor haar volgers – en dan vooral de mama’s die ook een tweeling hebben – is haar verhaal heel herkenbaar. «Ik ken erover meepraten. Ik was 44 kilo aangekomen door mijn tweeling, die op 34 weken geboren werd. Succes, meid! Je lichaam kan meer dan je denkt», «Wat een prachtige buik heb je! Nog even volhouden, sterke mama», en «Heel herkenbaar! Hier ook een tweelingmama in spé. Het is fysiek behoorlijk zwaar. Ik hoop ook de 37 te mogen halen!», lezen we onder meer in de reacties.

Instagram Ch61IofOpyQ


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/temptation-rodanya-openhartig-wat-heb-ik-het-dragen-van-een-tweeling-onderschat-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels