HomeNieuwsEntertainment'Temptation Island' deed al vóór opnames relatie sneuvelen: "Ik kreeg wél zin...

‘Temptation Island’ deed al vóór opnames relatie sneuvelen: “Ik kreeg wél zin om als verleidster mee te doen” (foto)

Gisteren maakten we al kennis met de verleidsters van het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’.

En daar springt ééntje toch wel in het oog. De 21-jarige Kimberly. Aanvankelijk dacht ze samen met haar partner als koppel deel te nemen aan ‘de ultieme relatietest’. Maar zelfs de vragenlijst bleek al te zwaar.

“Hoe het komt, weet ik niet, maar nadat we ons hadden ingeschreven, ging het steil bergaf met onze relatie. Toen ze ons opbelden om de vragenlijst te overlopen, twijfelde ik zó hard dat het mij beter leek om niet mee te gaan”, aldus Kimberly in Dag Allemaal.

“Via via ving ik geruchten op dat hij me niet altijd trouw was. Ik heb dat lang van me af kunnen zetten. Maar toen we gingen samenwonen, groeiden we steeds verder uit elkaar. Hij deed steeds afstandelijker, waardoor die roddels nog meer door m’n hoofd spookten”, laat ze weten.

Dan maar als verleidster

Kimberly besloot echter tóch deel te nemen aan het programma, maar dan als verleidster. “Ik kreeg wel zin om als verleidster mee te doen aan ‘Temptation’. Dus belde ik de makers op en voilà…”

Medelijden met de koppels die meedoen heeft ze echter niet. “Ze hebben er zelf voor gekozen om de test aan te gaan, toch? Ik mag niets verklappen, maar euh… Ik ga nog een belangrijke rol spelen”, aldus de dame.

Foto: SBS – Bron: Dag Allemaal

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels