HomeNieuwsEntertainmentTanja Dexters openhartig over liefdesleven: «Ik heb daar veel van afgezien» (video)

Tanja Dexters openhartig over liefdesleven: «Ik heb daar veel van afgezien» (video)

Ex-Miss België Tanja Dexters is na een lange periode van afwezigheid weer te zien op televisie. Ze doet immers mee aan ‘De Container Cup’. Daarin blikt ze terug op de afgelopen jaren waarin ze het moeilijk had.

Tanja Dexters neemt het vanavond in de ‘De Container Cup’ op tegen niemand minder dan Julie Vermeire. Eindelijk zien we haar nog eens op het scherm nadat ze de afgelopen jaren een woelige periode kende. Zo raakte ze betrokken bij twee auto-ongevallen met vluchtmisdrijf, belandde ze een tijdje in de psychiatrie en werd ze veroordeeld voor handel in cocaïne en het bezit van cannabis. Voor dat laatste kreeg ze onlangs nog een strafopschorting.

Terug ademen

Maar nu is de 45-jarige blondine weer helemaal terug van weggeweest. In ‘De Container Cup’ geeft ze meer details over haar turbulente periode. «Vijf jaar geleden ben ik uit elkaar gegaan met mijn vriend (Miguel Dheedene; red.), de papa van mijn dochter. Ik heb daar toch wel vrij veel van afgezien. Ik heb mij dan ook een tijdje op de achtergrond gezet. Ik kan sinds dit nieuwe jaar terug ademen en ik heb zin om er terug in te vliegen», glundert ze.

‘De Container Cup’ is van maandag tot donderdag vanaf 20u te zien op Play4.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/tanja-dexters-openhartig-over-liefdesleven-ik-heb-daar-veel-van-afgezien-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels