HomeNieuwsEntertainmentTanja Dexters onthult hoe ze overspel van ex Miguel ontdekte: «Het was...

Tanja Dexters onthult hoe ze overspel van ex Miguel ontdekte: «Het was al jaren aan de gang»

Tanja Dexters en Miguel Dheedene gingen in 2016 na tien jaar uit elkaar. Overspel bleek de uiteindelijke reden voor hun breuk. In weekblad Humo vertelt de ex-Miss België hoe ze het bedrog van haar toenmalige verloofde en vader van haar dochter ontdekte.

«In 2011 waren er al geruchten dat Miguel iemand anders had», vertelt Tanja in Humo. «Ik wuifde het weg, geloofde niet dat hij me ooit zou bedriegen. Toen ik terugkwam van de Filipijnen, waar ik ‘Expeditie Robinson 2011’ had gewonnen, stond het op de cover van ‘Dag Allemaal’. Ik was bereid het hem te vergeven: mensen maken fouten, en ik wilde aan onze relatie werken. Maar hij ontkende in alle talen: er was niets te vergeven, hij had niks met dat meisje, hij was niet verliefd op haar.»

Inbox vol berichten

Maar Miguel bleek te liegen. «Vijf jaar later had hij op een dag zijn computer laten aanstaan. Mijn oog viel op zijn inbox. En die zat vol berichten van datzelfde meisje, allemaal ‘schatje dit’ en ‘liefje dat’. Het was geen misstap, het was al jaren aan de gang: dat vond ik nog het pijnlijkste.»

In april sprak Dexters nog openhartig over de breuk en de moeilijke periode die erop volgde. «Ik heb daar toch wel vrij veel van afgezien. Ik heb mij dan ook een tijdje op de achtergrond gezet. Sinds dit nieuwe jaar kan ik terug ademen.»

Vandaag heeft Tanja Dexters een relatie met Michaël Peeters. Miguel Dheedene vormt intussen een koppel vormt met ‘The Sky is the Limit’-gezicht Aisha Van Zele, en ze verwachten samen een kindje.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/tanja-dexters-onthult-hoe-ze-overspel-van-ex-miguel-ontdekte-het-was-al-jaren-aan-de-gang

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels