HomeNieuwsEntertainmentStan Van Samang krijgt rol in ‘Thuis’: “Een hele eer”

Stan Van Samang krijgt rol in ‘Thuis’: “Een hele eer”

Zanger en acteur Stan Van Samang speelt binnenkort mee in de Eén-serie ‘Thuis’. Dat kondigde hij donderdagmorgen aan in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’.

Groot nieuws voor de fans van ‘Thuis’ en die van Stan Van Samang. De 41-jarige ‘Een ster’-zanger, die onlangs nog in opspraak kwam nadat er foto’s van hem gelekt waren, zal vanaf december te zien zijn in de populaire soap. Hij kruipt in de huid van het nieuwe personage Harry Peeters. “Harry is een hardwerkende zelfstandige, een ondernemer. Hij laat zich graag omringen door the rich and famous, dat is de wereld waarin hij elke dag werkt. Hij is ambitieus en gaat voor zijn projecten op werkvlak, maar ook privé.  Ik kan uiteraard nog niet te veel verklappen, daarvoor moet je gewoon kijken”, vertelde hij.

Geoliede machine

Intussen deelde Stan het leuke nieuws ook op Instagram. “Gevraagd worden om te gaan acteren in Vlaanderens meest bekeken fictiereeks is een hele eer. Ik kijk er alvast enorm naar uit om straks samen te werken met deze geoliede machine. Ik voel me nu al Thuis bij al deze fijne collega’s!”, klinkt het.

Het bericht Stan Van Samang krijgt rol in ‘Thuis’: “Een hele eer” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels