HomeNieuwsEntertainmentRuzie achter de schermen van ‘The Big Bang Theory’

Ruzie achter de schermen van ‘The Big Bang Theory’

In de serie zijn ze allemaal dikke vrienden, maar achter de schermen van The Big Bang Theory zit het er bovenarms op. Divagedrag, loonverschillen en sterke persoonlijkheden verzieken de sfeer op de set. 

Hoofdrolspelers Kaley Cuoco, Jim Parsons en Johnny Galecki krijgen gemiddeld één miljoen dollar (810.000 euro) per aflevering. Dit bedrag staat in schril contrast met het loon van de andere acteurs. Bovendien werkt het sterrengedrag van Kaley Cuoco (Penny) op de zenuwen bij de andere vrouwelijke werknemers. Insiders beweren dat ze voortdurend extra eisen heeft en maar weinig respect toont voor haar collega’s.

Jim Parsons

Maar het zijn niet alleen de vrouwen die niet meer door één deur kunnen. Jim Parsons, die Sheldon speelt, heeft met de jaren de populariteit van John Galecki (Leonard Hofstadter) overstegen. Het dieptepunt in de vriendschap tussen de twee mannen kwam er nadat Parsons een spin-off aangeboden kreeg over het jongere leven van Sheldon. Nu het twaalfde seizoen bijna gefilmd is, willen meer en meer acteurs in schoonheid afsluiten en geen vervolg breien aan de succesvolle serie.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels