HomeNieuwsEntertainmentRosanna en Niels uit ‘Temptation Island’ dan tóch weer samen na verontrustende...

Rosanna en Niels uit ‘Temptation Island’ dan tóch weer samen na verontrustende berichten

Rosanna Voorwald en Niels van der Zanden zijn dan toch nog een koppel. Vorige week beweerde Rosanna dat het gedaan was tussen hen omdat Niels haar geslagen zou hebben. Nadien trok ze die woorden terug.

Het was een heftige week voor Rosanna en Niels, het Nederlandse koppel dat in 2017 meedeed aan ‘Temptation Island’. Rosanna liet vorige week op Instagram weten dat ze op een feestje ruzie hadden en Niels haar geslagen zou hebben. Daarom was het volgens haar ook gedaan tussen hen.

«Niet mishandeld»

Enkele dagen later kwam ze terug op haar woorden. «Niels heeft mij niet mishandeld. We waren op het strand en hadden daarna een klein feestje bij iemand. Ik ben vodka gaan drinken en daar kan ik helemaal niet tegen. Ik word dan loco loco in mijn koppie. Ik heb dingen gesloopt en gevochten met wat mensen. Er was geen reden voor ruzie, ik ben de schuldige in dit verhaal. Geen speculaties meer nodig nu», verduidelijkte ze op Instagram.

Opnieuw samen

Nu laat de 28-jarige blondine op Instagram weten dat zij en Niels weer gelukkig samen zijn. «Ongelofelijk hoeveel leuke reacties», schrijft ze na enkele memes gedeeld te hebben waaruit duidelijk blijkt dat ze opnieuw een stel vormen.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/rosanna-en-niels-uit-temptation-island-dan-toch-weer-samen-na-verontrustende

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels