HomeNieuwsEntertainmentRachel Bilson is slachtoffer van inbraak

Rachel Bilson is slachtoffer van inbraak

Rachel Bilson is ten prooi gevallen van een bende gehaaide dieven. De inbrekers gingen aan de haal met een buit van enkele tienduizenden dollars. 

Afgelopen vrijdag sloegen de inbrekers hun slag. Ze zijn het huis van de 36-jarige actrice binnengeslopen en gingen aan de haal met schoenen, handtassen, merkkledij en juwelen. De buit zou minstens 50.000 dollar (42.455 euro) waard zijn.

Volgens Amerikaanse media kwam Bilson vrijdagnacht thuis en trof ze haar woning compleet overhoop aan. De politie vermoedt dat de dievegges het huis zijn binnengegaan via een glazen deur die niet op slot zat.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat de O.C.-actrice is beroofd. In 2009 werd ze slachtoffer van een inbraak door een bende die destijds de woningen van meerdere sterren in Los Angeles beroofde.

De ster, die bij het grote publiek bekend werd dankzij haar rol in ‘The O.C.’, woonde nog maar een maand in Los Angeles. Enkele weken geleden raakte bekend dat haar relatie met acteur Hayden Christensen op de klippen is gelopen. De twee waren tien jaar samen en woonden in Toronto.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels